facebook header I

FEEST BIJ DE TUINMAKERS!

20 jaar geleden ging de eerste schep de grond in nadat er bij de KvK een inschrijving was geregeld. Donker & Wit hoveniers werd een feit. Niet alleen de bedrijfsnaam heeft door de jaren heen wat veranderingen ondergaan, ook het team, de machines, de locatie maar nog veel meer. Inmiddels is er een stabiele en vaste basis, dit mede mogelijk gemaakt door een hecht team tuinmakers, vaste opdrachtgevers en idem leveranciers & relaties. Hier zijn wij niet alleen heel trots op maar ook zeer dankbaar voor.

Hoe bedank je dan iedereen voor zijn of haar spreekwoordelijke “bijgedragen steentje?” Lastig, maar we hebben wat bedacht. De afgelopen maanden zijn wij dan ook, naast de gebruikelijke werkzaamheden, druk bezig met totaal iets anders dan tuinen. Wordt vervolgd… Dat is 1! Daarnaast hebben we nog een leuke winactie bedacht; win een beplantingsplan + een plantencheque van € 500. Lees hier onder voor de uitleg.

#tuinmakers #jubileum #feestbijdonkerwit

 

 

 

donkerwit tuinmakers winactie 1

WinActie | Beplantingsplan & € 500 plantencheque

Heb jij al een mooie tuin maar wil je weleens wat anders of kun je wel wat advies gebruiken? Tuinmaker Elwin komt jou of jullie graag helpen. Op basis van jouw wensen overlegt hij de mogelijkheden en geeft daarbij ook advies.  Hoe fijn is het wanneer er  dan ook € 500 beschikbaar is om de beplanting uit te kiezen. Na dit gesprek gaat hij aan de slag met een beplantingsplan en zal hij dit na akkoord later ook gaan uitvoeren. 

Wil je meedoen en kans maken op een beplantingsplan & € 500 plantencheque ? Vermeld onder de betreffende social media post de reden, waarom je wilt meedoen en wat je graag wenst. Je mag ook voor iemand anders meedoen. Iemand waarvan jij vindt die wel wat hulp kan gebruiken of gewoon een mooie tuin verdient. Wij zijn benieuwd naar jullie wensen en verhalen. 

Voorwaarden:

  • Het is niet mogelijk het gewonnen dienst/producten om te ruilen voor een ander dienst/product of geldbedrag.
  • de uitvoering van de actie zal plaatsvinden in het voorjaar van 2024 

 

DONKERWIT tuinmakers Elwin winactie
donkerwit tuinmakers 20 jaar winactie