CORONA PROTOCOL

Wij als tuinmakers staan nog wel in de tuin maar de gezondheid van zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers staan vanzelfsprekend voorop. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht.  Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM heel serieus wordt nageleefd. 

  • Wij begroeten onze relaties zonder elkaar de handen te schudden daarnaast zal verder fysiek contact worden vermeden.  
  • Wij wassen veelvuldig onze handen met daarvoor beschikbare gestelde materialen als zeep, papier en jerrycans water. Onze medewerkers zullen er zorg voor dragen dat deze dagelijks worden ververst en aangevuld.
  • De gezamenlijke koffiepauze in de bedrijfskantine aan het begin van de dag is komen te vervallen.
  • Onze koffie- en lunchpauzes worden gehouden in de tuin en of garage, dit in overleg met de opdrachtgever. Daarnaast zullen wij gebruik maken van eco toiletten. 

Op basis van de officiële mededelingen en richtlijnen vanuit onze overheid en de RIVM zullen wij per dag bezien welke verdere aanpassingen noodzakelijk zijn en ons daaraan aanpassen.

Maatregelen & Planning

Aangezien wij onze medewerkers verplichten thuis te blijven wanneer er lichte gezondheidsklachten zijn, ook binnen het gezin, moeten wij regelmatig en soms dagelijks onze planning bijstellen. 

Heeft u vragen dan zijn wij bereikbaar via info@donkerwit.nl of via 0229-844026.

Wij wensen iedereen veel succes de komende tijd!