De tuinmakers

ADAM

Adam

DONKERWIT tuinmaker Hayo 1

Hayo

MARTIJN

Martijn

TREVOR

Trevor

JAN PIETER

Jan-Pieter

JEROEN

Jeroen

ELWIN

Elwin

JASPER

jasper

De mannen van DONKERWIT

Wij streven naar een tuin die een leven lang mee gaat. Om dat te bereiken gebruiken we enkel de beste materialen. Zonder kwalitatieve materialen kunnen onze mannen niet de beste tuin afleveren.

Ons bedrijf komt uit Oostwoud, een dorp in Westfriesland tussen Hoorn en Medemblik. Al ruim 15 jaar zijn onze mannen, de tuinmakers, te vinden in de Noord-Hollandse tuinen. Of het nu gaat om een hele nieuwe tuin, een tuinrenovatie of enkel een schutting. Uw wensen en budget zijn de basis van het tuinontwerp.

Bekijk onze projecten

Tuinmakers met vakmanschap

Het aanleggen van een tuin is specialistisch werk. Onze mannen zijn geen hoveniers, zij zijn tuinmakers. Wat zij goed kunnen? Dat is toch wel het echte bouwen.

Onze mannen hebben passie voor techniek en maken het onmogelijke mogelijk. Denk aan op maat gemaakte houten pergola’s en overkappingen. Van beschoeiingen tot zwemvijvers. Niets is hen te gek.

Met hoogwaardige materialen bouwen onze vakmannen de beste onderhoudsvriendelijke tuinen, waardoor je zonder zorgen en lang kunt genieten van jouw tuin.

Eerst tuinruimen!

Wanneer wij komen wordt het, daar draaien wij niet omheen, een troep maar wij ruimen altijd alles op! Altijd al benieuwd geweest hoe dat gaat? Binnen een halve of een hele dag is uw tuin helemaal leeg en kunnen wij aan de slag.