sierbestrating in de tuin

 

Keramische tegels, oude waaltjes of Braziliaans leisteen? Sierbestrating voor uw oprit, terras of looppaden zorgt voor structuur en geeft sfeer.

Grote tuintegels?

Grote tuintegels van 100 bij 100 cm. zijn de laatste jaren een tuintrend. De weinige voegen zorgen voor een rustig resultaat en moderne uitstraling. Deze zware tuintegels zijn voor onze mannen geen enkel probleem. Het werken met speciaal apparatuur zorgt voor de juiste verwerking.

Graag geven wij u advies over sierbestrating en laten we voorbeelden zien van verschillende soorten natuursteen of gebakken stenen.

 

de afgelopen van 15 jaar hebben we al zoveel meters sierbestrating gemaakt oftewel gelegd en het maakt eigenlijk niet uit welk  steensoort of motief, sierbestrating maakt de tuin compleet.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn tegenwoordig zeer gewild vanwege minimale onderhoud, kleur en krasvast. Maar ook zijn de betontegels van bijvoorbeeld Schellevis in onze tuinen. Maar wanneer er opeen weer een paadje van boeren geeltjes gelegd moet worden gaan de harten van de meeste tuinmakers sneller kloppen. Dat blijft "mooi werk", dit volgens tuinmaker Elwin.