Projecten

Deze tuin in Hoorn heeft een totale make-over ondergaan. De zwarte shutters in de schutting zijn natuurlijk een echte eyecatcher.

Bekijk project

Tuinwens: graag een fijn terras maar waar we af en toe ook in de schaduw kunnen zitten. Graag ook een nieuw steiger voor de boot.

Bekijk project

Tuinwens: graag zo veel en lang mogelijk buiten in de tuin kunnen zitten. Daarnaast de tuin optimaal benutten en veel bloemen.

Bekijk project

Tuinwens: een moderne tuin, strakke lijnen & weinig onderhoud. Een fijne overkapping zodat wij nog langer buiten kunnen zitten.

Bekijk project

Tuinwens: graag het ultieme buitenleven door middel van een overkapping met een sfeervolle buitenkeuken en dito waterpartij.

Bekijk project

Tuinwens: weinig onderhoud en een moderne tuin. Graag wat privacy en een extra terras om meer te genieten van de zon.

Bekijk project

Tuinwens: weinig tot geen onderhoud en gras voor de kids. En een fijne overkapping zodat wij tot laat kunnen buiten zitten.

Bekijk project

Tuinwens: beschoeiing, onderhoudsvriendelijk & kidsproof. Schommelen in de tuin, veilig spelen en is kunstgras niet handig?

Bekijk project

Tuinwens: Een composiet vlonder, een nieuwe beschoeiing en wat strakkere lijnen. Maar graag de beplanting behouden.

Bekijk project

Tuinwens: een stijlvolle, klassieke maar praktische tuin. Naast de dakplatanen boven het terras ook een plek voor een moestuin.

Bekijk project

Tuinwens: compleet nieuwe tuin. Nieuwe bestrating, verhoogde plantenbakken en een overkapping met tuinhuis. Ook een nieuwe schutting ... graag zwart!

Bekijk project

Tuinwens: de voortuin mag helemaal op de schop! Een stoere carpoort, verhoogde plantenbakken met siergrassen en graag zo weinig mogelijk tuinonderhoud.

Bekijk project

Tuinwens: een fijne tuin voor het hele gezin! Maar ook graag iets meer ruimte waardoor er een zonnig terras gerealiseerd kan worden.

Bekijk project